Friday, February 4, 2011

Part time Kerja Demi Mencari sesuap nasi.....

Salam semua....

Sura agak bzy sekarang ni....x dapat nak tulis entri baru kat blog ni.Ni pun dapat tulis sebab cuti raya cina.Al maklum la baru dapat keje...ALHAMDULLILAH....utk pengetahuan semua,sura pegi keje naik teksi.Yela sura x de transport nak g kje...bawak motor x reti,naik motor je pandai...heheheheheh....Bila naik teksi,jangan tanya la bape tambang sekali pegi kje.....mmg agak mhal.Duit gaji mmg habis kat byar tambang teksi je la.Doakan la sura dapat beli kete ea...AMIN......Disebabkan sura memerlukan duit yang banyak...sura buat dua kje dalam satu hari.Balik je kje sura terus buat kje yang lagu satu ni.Memang sura minat kje ni.Tak la susah sangat.Tempat tinggal,makan dan minum di sediakan oleh majikan sura...huhuhuhu.Thanks bos....

Jeng....jeng....jeng.....ni la keje Part time sura......

Muka yang kepenatan masih lagi boleh tersenyum....

Acuan untuk letak coklat

Selepas coklat beku & dikeluarkan dari acuan



Packing time


Siap di packing

Oreo coklat

Siap dan boleh di jual....kalau nak tempah sila hubungi saya di FACEBOOK k....hehehehehehe....mane ade sura buat kje partime lorrrr....ni pun tolong my sis packing kan coklat....Coklat ni untuk majlis aqiqah anak buah yang ke empat...IVAN NUR QASEH.Sape yang dtang majlis tu dpat la coklat ni....hehehehhe...mana la sura larat nak wat part time.....Balik keje terus tido....penat sangat.Bukan penat de kje tapi tak ade kje....:-)

Ok la.....nanti esok sura cite pasal majlis aqiqah k....mmg best sangat......:-).....

2 comments: